Balaton Apartman Füred - Apartmanok

Tágas és igényes szobák néhány pihentető naphoz sportos naphoz összebújós naphoz nyári naphoz téli naphoz

Apartmanok

Vendégházunkban 4 apartman található. Földszintünkön egy 6 vendég elhelyezésére alkalmas és egy párok részére kialakított stúdió apartman helyezkedik el. Emeletünkön egymás mellett két egyenként 4 vendég részére kényelmes egy hálószoba nappalis apartman található.

Mindegyik apartmanunknak csodás terasza van. Összesen 16 vendéget tudunk kényelmesen elhelyezni. Az egész házban ingyenes wifi elérhető. Minden apartman TV-vel felszerelt.
Kiságy, kiskád és etetőszék elérhető a kisgyermekkel érkezők részére. Klímával biztosítunk kellemes hőmérsékletet az egész házban.

A kertben grillező és bográcsozó áll a vendégek rendelkezésére. Autókkal a kertben és a ház előtt kialakított parkolókban tudnak megállni.

Csapatépítőket, nagyobb baráti társaságokat is szívesen fogadunk!

Levendula apartman

Stúdió apartmanunkat pároknak ajánljuk. Egy kicsi, hangulatos helyiségben franciaágyas hálósarok LED TV-vel, főzősarok és étkező, valamint külön zuhanyzó és WC található.

Hűtő – fűtő klíma biztosítja a kellemes hőmérsékletet. WIFI díjmentesen elérhető. Csodás, fedett kertkapcsolatos teraszon lehet pihenni, olvasgatni, beszélgetni.

Saját autó beálló tartozik az apartmanhoz. A kertben grillsütő és bográcsozó áll a sütni-főzni vágyók rendelkezésére.

Füge apartman

6 vendég elhelyezésére alkalmas földszinti apartmanunkban 2 franciaágyas hálószoba és egy nappali található kényelmes ággyá alakítható francia kanapéval, főzősarokkal és étkezővel, valamint egy fürdőszoba zuhanyzóval, WC-vel.

Hűtő – fűtő klíma biztosítja a kellemes hőmérsékletet. A nappaliban LED TV van széles csatornakínálattal. Wifi díjmentesen elérhető.

Két terasz tartozik az apartmanhoz: egy kisebb fedett, kuckózós és egy szeparált, árnyas, nyitott terasz a nagyobb társaságoknak. A kertben grillsütő és bográcsozó áll a sütni-főzni vágyók rendelkezésére.

Hortenzia apartman

Emeletünkön található 4 vendég kényelmes elhelyezésére alkalmas apartmanunk. Egy franciaágyas hálószoba és egy nappali található benne kényelmes kihúzható kanapéval, főzősarokkal és étkezővel, valamint egy zuhanyzós fürdőszoba WC-vel.

Hűtő – fűtő klíma biztosítja a kellemes hőmérsékletet. A nappaliban LED TV van széles csatornakínálattal. Wifi díjmentesen elérhető. Fedett, barátságos teraszon lehet esténként egy pohár bort elfogyasztani.

A kertben grillsütő és bográcsozó áll a sütni-főzni vágyók rendelkezésére.

Pitypang apartman

Emeletünkön található 4 vendég kényelmes elhelyezésére alkalmas apartmanunk. Egy franciaágyas hálószoba és egy nappali található benne kényelmes kihúzható kanapéval, főzősarokkal és étkezővel, valamint egy zuhanyzós fürdőszoba WC-vel.

Hűtő – fűtő klíma biztosítja a kellemes hőmérsékletet. A nappaliban LED TV van széles csatornakínálattal. Wifi díjmentesen elérhető. Napsütötte teraszon lehet esténként egy pohár bort elfogyasztani.

A kertben grillsütő és bográcsozó áll a sütni-főzni vágyók rendelkezésére.

Kertünk és teraszaink

Minden apartmanunkhoz hangulatos terasz tartozik. Árnyas fák között parkosított, gyönyörű kertben lehet egy kellemes estét eltölteni családunk, barátaink körében.

Apartmanjainkat a kertünkben nyíló virágokról neveztük el. Az udvarban grillsütő és bográcsozó áll a sütni-főzni vágyók rendelkezésére.

A szabadidő eltöltéséhez kültéri játékokat találnak a kerti tárolóban.